Katon pesu
Kerava

Katon pesu Keravan seudulla
kattoasiantuntijalta

Katto kannattaa pestä säännöllisesti sillä se on kustannustehokas ja vastuullinen huoltotoimi rakennuksesi suojaksi. Säännöllinen katon pesu pitää katteesi katseen kestävänä ja hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Katolle kertyy yleensä helposti roskaa ja erilaista kasvustoa, epäpuhtaudet katon pinnalla ajan myötä vaurioittaa sitä, joten älä siirrä katon pesua, vaan anna ammattilaisen hoitaa se turvallisesti ja vaivattomasti. Näin katon elinkaaresta saadaan maksimaalinen hyöty irti.

Mikäli katon pesu on ajankohtainen ja etsit osaavaa ammattilaista Keravan seudulla, ota yhteyttä alan ammattilaiseen. Kattoasiantuntijoillamme on vuosien kokemus katon pesuista ja toteutamme pesut sovitusti ja voit aina luottaa korkeaan laatuun.

Hoidamme katon pesut useisiin eri kattomateriaaleihin kuten tiili-, vartti-, mineriitti- ja peltikattoihin. Asiantuntijamme käyttävät kattopesuun tehokkaita pesuaineita, välineitä ja oikeita tekniikoita. Voit tilata kattopesut ja muut kattosi kunnostustyöt meiltä Keravan seudulla.

KANNATTAAKO KATON PESU TEHDÄ?

Katto vaatii säännöllisesti huoltotoimia ja katon pesu on hinta-laatusuhteeltaan hyvin edullinen ja järkevä ratkaisu. Katon pesu hyvissä ajoin, ennen katon vaurioitumista siirtää laajempaa kattoremonttia vuosia eteenpäin ja siksi on erittäin kannattavaa ja vastuullista antaa ammattilaisen suorittaa kattopesu säännöllisin väliajoin.

Ammattilaisen toteuttama katon pesu on nopea ja huoleton vaihtoehto - soita ja kysy lisää!

Katon pesu hoidettu - entä pinnoitus?

Katon pesun yhteydessä on hyvä selvittää katon pinnan kunto ja suojaus. Mikäli olet epävarma katteen pinnoitteesta niin käänny asijantuntijamme puoleen.

Meiltä myös katon maalaukset Keravan seudulla.

Pyydä tarjous katon pesusta »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste