Katon maalaus
Kerava

Katon maalaus antaa katteelle
uuden elämän

Ammattitaidolla tehty katon maalaus ja pinnoitus siirtää kattoremontin tarvetta pitkälle tulevaisuuteen. Aina ei ole tarpeellista tehdä mittavaa kattoremonttia, sillä mikäli katon rakenne on kunnossa, on katon maalaus hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaihtoehto.

Säännöllinen katon huolto antaa katolle parhaan mahdollisen suojan ja pitkän elinkaaren. Mikäli kattosi maalipinta hilseilee, sävy on himmentynyt tai siinä on pintaruostetta, ei katon maalausta kannata enään miettiä, vaan ota asiantuntijaamme yhteytyttä.

Henkilökuntamme on kotimaisen työn konkari ja kattojen kunnostuksen asiantuntija. Toteutamme katon maalaukset alusta loppuun saakka itse. Valitsemme aina kyseiseen kattomateriaaliin ja sääolosuhteisiimme parhaiten sopivat tuotteet, välineet ja työtavat. Näin saavutetaan lopputulos, joka antaa rakennukselle hyvän suojan, uuden ilmeen ja voit olla maalattuun kattoosi tyytyväinen.

Pyydä tarjous katon maalauksesta tai muusta huollosta. Tulemme mielellämme arvioimaan katon kunnon paikan päälle.

Kuntokartoitus kannattaa ennen katon maalausta

Teemme aina ennen katon maalausta perusteellisen kuntokartoituksen. Se kannattaakin suorittaa säännöllisin väliajoin, sillä silloin huomataan mahdolliset vauriot hyvissä ajoin ja suuremmalta remontilta vältytään. Kuntokartoitus on olennainen osa, myös onnistunutta katon maalausta ja huoltoa. Teemme katon kuntokartoitukset ja kunnostukset Keravan seudulla, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Kauttamme myös katon pesut Keravan seudulla

TILAA KATON MAALAUS JO TÄNÄÄN! »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste